• Ügyfélfogadás: H-Cs.: 8.00-11.30 és 13.00-16.00

+36-82/411-641

iroda@smok.t-online.hu

7400 Kaposvár, Bajcsy Zsilinszky u. 31/B fsz. 2.

Aktuális

Tájékoztató Időközi választás 2023.

Időközi választás 2023.

Tájékoztató

 

 

Tájékoztatnánk kamarai tagjainkat, hogy az időközi választás I. fordulója az előzőekben kiírt időpont helyett (technikai okok miatt), 2023.december 08 - 17.-ig napjáig fog tartani a https://valasztas.mok.hu/ távválasztási felületen. (A választók bejelentkezéskor pecsétszám, adóazonosító jel és születési dátum adatokkal tudnak majd bejelentkezni.)

Amennyiben a szavazáson részt vevők száma nem éri el az adott választókerülethez tartozó tagok számának több mint 25%-át, úgy 2024. január 05. és 2024. január 14. nap közötti időszakban második választási fordulóra kerül sor. A második fordulóban a szavazás - az első fordulóval megegyező módon -, az első forduló jelöltjeire leadható szavazatokkal zajlik. A szavazás második fordulója a szavazatot leadó tagok számára tekintet nélkül érvényes.

A választást az alábbi tisztségekre írta ki a MOK SM TESZ:

  • Kaposvári választókerület 1 fő országos küldött: jelölt- Dr. Gilincsek Lajos
  • Marcali válsztókerületében1 fő választókerületi elnök: nincs jelölt
  • Siófok választókerületében 1 fő területi küldött: nincs jelölt

Marcali és Siófok választókerületeiben a betöltetlen tisztségekre nem érkezett jelölt, így ezekben a választókerületekben nem lesz választás.

 A kaposvári választókerületbe tartozó tagjaink a fent megjelölt időpontban tudnak szavazni.

Tájékoztatnánk továbbá tagjainkat, hogy 2023. december 02. napján a küldött közgyűlésen megválasztásra került a MOK Somogy Megyei Területi Szervezet második alelnöke Dr. Kiszler Tamás.

 

 

Dr. Gilincsek Lajos

MOK SM TESZ elnöke

I