• Ügyfélfogadás: H-Cs.: 8.00-11.30 és 13.00-16.00

+36-82/411-641

iroda@smok.t-online.hu

7400 Kaposvár, Bajcsy Zsilinszky u. 31/B fsz. 2.

Tagsági kártya

Tagsági kártya

Tagsági kártya igénylő lap

Letölthető..

A kártya fényképes oldalával megvalósítja a MOK tagsági igazolvány funkcióját, tartalmazza valamennyi olyan adatot, amellyel itthon és külföldön egyaránt igazolhatja, hogy Ön a Magyar Orvosi Kamara tagja. E tekintetben az érvényesség nem korlátozott, az kizárólag a tagsági viszony létéhez kötött, vagyis mindaddig fennáll, amíg Ön MOK tag.

2018. január 1-től megszűnika az "Euro Discont Club" rendszerrel kialakított kamarai együttműködés.

A jelenlegi tagsági igazolványok hátoldalán található matricák nem a tagsági igazolvány „érvényességét” jelentik, ezek a matricák a jövőben nem kerülnek kiküldésre! A jelenlegi és a jövőben kiadandó tagsági igazolványok is, határidő nélkül érvényesek, semmilyen érvényesítő matrica használata nem szükséges. A matrica kizárólag az „Euro Discount Club”-hoz kötődött!!!

Fontos, hogy a tagsági igazolvány alapján, az azon szereplő nyilvántartási vagy pecsétszámot a www.mok.hu oldalon „Tagsági jogosultság ellenőrző” felületén beírva, bárki, bármikor (pl. munkáltató) ellenőrizheti, hogy az adott számhoz kapcsolt személy tag vagy sem.

 


Ha Ön folyamatosan MOK tag volt, úgy e kártya kézhezvételével egyidejűleg korábbi (chippel ellátott) MOK tagsági igazolványát, valamint a szintén korábban kibocsátott EDC vásárlói kártyáját is megsemmisítheti, e két kártya funkcióját az új, most kiküldött kártya látja el.

Ha Ön újonnan belépő tagunk, úgy nincs más teendője, mint új tagkártyáját fentiek szerint használni. (Amennyiben korábban már volt MOK tag, és netán még birtokában van a fentebb említett kamarai igazolvány ,úgy azt megsemmisítheti.)